Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Μια πρόκληση...κ ίσως αφορμή για επιστροφή...?

Αχ...πόσος καιρός πέρασε...? Περίπου ένας χρόνος? Τόσο πολύ ε?
Νιώθω περίεργα και συνάμα χαρούμενη...που με αφορμή τις φίλες από το ScrapAndGrab μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ και πάλι με το αγαπημενο χόμπυ...κ να κάνω μία ανάρτηση μετά από τόσο καιρό...! Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Τόσο καιρό δεν σταμάτησα να δημιουργώ... Έφτιαχνα διάφορα... Diaper cakes, καρτούλες, έπλεκα... και διάφορα άλλα πραγματάκια, που με την πρώτη ευκαιρία θα σας τα ανεβάσω να τα δείτε!
Δεν είχα κ πολύ χρόνο κ έτσι δεν έμπαινα ούτε στα δικά σας σπιτάκια... Παρακολουθούσα όμως μερικές από εσάς από το Facebook που ανεβάζατε δημιουργίες κ έτσι είχα μία εικόνα...
Για σήμερα 2 συνθέσεις! Μία με το μεγάλο μου γιο, τον Αντώνη και μία με το μικρό μου, το Μάνο! Ελπίζω να σας αρέσουν! 
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ! 

6 σχόλια:

  1. Πόσο χαίρομαι που με αφορμή την πρόκληση, σε βλέπουμε ξανά στα λημέρια μας, Μαίρη μου!!!!!!!!!!!!!!!! Μας έλειψε το απλό και καθαρό στυλ σου!!!! Μπράβο!! Εύχομαι να συνεχίσεις τις συνθέσεις!!! Ανυπομονώ να δω τι δημιουργούσες όλο αυτό τον καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαιρη μου!!!!τι καλα!!!ξεαραχνιασες το μπλογκακι σου!!!οι σελιδες ειναι υπεροχες και οπως ειπε και η Μελενια στο δικο σου μοναδικο στυλ!!!θελουμε να δουμε και ολα τα αλλα που εφτιαξες,ε;;μην μας ξεχασεις!!!φιλακια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαιρη καλως ηρθες στην παρεα!!!!!!!!!!!!!!
    πολυ ομορφες και οι δυο συνθεσεις...και ναι...και εγω θελω να δω τις δημιουργιες σου....
    φιλια και ελπιζω να μην σε χασουμε ξανα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθες ξανά στην παρεούλα μας Μαίρη!!! Πολύ χαίρομαι που βοηθήσαμε σ'αυτή σου την επάνοδο! Πραγματικά μας είχες λείψει!!! Υπέροχες και οι δυο σου συνθέσεις κι ελπίζουμε να συνεχίσεις να μας δείχνεις και τι δημιουργούσες όλο αυτό τον καιρό που είχες χαθεί, αλλά και τι θα δημιουργείς από δω και πέρα!!! Πολλά φιλιά από την παρέα του Scrap And Grab!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαίρη όντως μας έχεις λείψει! και δημιουργικά μέσα από το μπλογκ σου αλλά και να σε δούμε από κοντά!.. Οι συνθέσεις σου και οι 2 υπέροχες μεγάλωσαν τα παιδάκια σου! πολλά φιλιά και ελπίζω να μην σε ξαναχασουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφες οι συνθέσεις σου Μαρία!!!! Ελπίζω το "ίσως" και το ερωτηματικό στον τίτλο να αποδειχθούν περιττά στο άμεσο μέλλον και να βλέπουμε περισσότερες δημιουργίες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή